HTML

5 perc Angol

Rövid, szórakoztató angol nyelvleckék minden nap, minden szinten, minden korosztálynak!

Friss topikok

  • benedek beata: nem rosszak.......de meg tehettek tobbet es jobbakat;););)na meg nekem nagyon kene nem vicces,hane... (2008.12.11. 11:11) Vicces Karácsonyi idézetek:))
  • qwqw: a szemüveg nem goggle? (2008.01.21. 16:08) Síelni voltunk

Linkblog

Vicces Karácsonyi idézetek:))

2007.12.21. 00:39 szalainori

Szia !

Ezzel a rövid kis idézet gyűjteménnyel szeretnék Neked és családodnak Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni! 

... és hogy egy kis zenei aláfestés is legyen egy kicsit vicces stílusban, hallgassuk meg a Jingle Bell Rock című számot Billy Idol előadásában:

www.youtube.com/watch

Minden szépet és jót kívánok!
Üdv,
Nóri

 

 

FUNNY CHRISTMAS QUOTATIONS

"I once bought my kids a set of batteries for Christmas with a note on it saying, toys not included."
Bernard Manning.

"Egyszer vettem a gyerekeimnek Karácsonyra egy csomag elemet azzal a felirattal, hogy a csomag a játékokat nem tartalmazza."

"I stopped believing in Santa Claus when I was six. Mother took me to see him in a department store and he asked for my autograph."
Shirley Temple

"Hat éves korom óta nem hiszek a Télapóban. Anyám elvitt, hogy találkozhassak vele az áruházban, és ő kért tőlem autógrammot."

Many banks have a new kind of Christmas club in operation. The new club helps you save money to pay for last year’s gifts.  

"Sok banknak van egy újfajta Karácsonyi takarékszámlája. Ez a kölcsön segít pénzt megtakarítani, hogy kifizesd a tavalyi ajándékokat."

What do you call people who are afraid of Santa Claus? Claustrophobic.
Anonymous

Ez sajna egy szóvicc:)

1 komment

Címkék: karácsony idézet angol vicces télapó nyelvlecke

A bejegyzés trackback címe:

https://5percangol.blog.hu/api/trackback/id/tr19270961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benedek beata 2008.12.11. 11:11:01

nem rosszak.......de meg tehettek tobbet es jobbakat;););)na meg nekem nagyon kene nem vicces,hanem normalis szep karacsonyi idezetek:(..............nah de joh attol meg
süti beállítások módosítása